Hartelijk welkom op onze website

Beste klanten van Bloem & meer

Attentie nu in de winkel ook meubeltjes in een nieuw verrassend jasje. Klik snel op Restyled Meubeltjes om een eerste indruk te krijgen

We zijn met aanpassingen weer geopend. Uiteraard volgens de regels en richtlijnen van het RIVM. Dus buitenverkoop en op bestelling.

We zijn in deze tijd geopend op Dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur en woensdag t/m vrijdag van 10 uur tot 17 uur en op zaterdag van 10 uur tot 15 uur.

Bestellen kan telefonisch via nummer 0575-474778 of via een PB op Facebook of E-mail info@bloemenmeereefde.nl

Zoekt u iets speciaals laat het ons dan tijdig weten.

Het zal allemaal heel anders werken dan we gewend waren maar we kunnen in ieder geval weer iets. We zullen het moeten doen met de regels waaraan we gebonden zijn maar hopen u toch weer van dienst te kunnen zijn. We doen ons uiterste best om het zo goed mogelijk te doen en zien u uiteraard graag weer bij de winkel.

U kunt via de etalage ons aanbod zien en aanwijzen wat u wil kopen. Verder proberen we regelmatig foto's/filmpjes te delen op Facebook. Indien u iets leuks heeft gevonden kunt u de bestelling doorgeven via de hierboven beschreven kanalen. Wij spreken dan een tijd af wanneer de bestelling voor u klaar staat en deze af kunt halen.

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen u vanaf 10 februari weer te mogen ontmoeten en van dienst kunnen zijn.

Indien u vragen heeft kunt u mij uiteraard altijd telefonisch en via de mail info@bloemenmeereefde.nl bereiken

Lieve bloemengroet, Irma

Vanaf april 2019 zijn wij, Esther Holtman-Völke en Irma Leferink-Wendriks, gestart met BLOEM&meer. U kunt ons vinden aan de Schoolstraat 19a in Eefde waar u van harte welkom bent. Met genoegen laten we u kennis maken met ons assortiment en informeren we u over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

In onze winkel is tevens een mogelijkheid om stoomgoed aan te leveren. Dit verzorgen we voor stomerij wasserij Good-clean Lochem.

Tevens zijn wij een folder servicepunt van de VVV Lochem, verkoop van producten SEN & ZO en lampenkappen/kussens van Liselott.

      

 Op deze website willen we u een indruk geven van een groot deel van ons assortiment en onze activiteiten. Zoals aangegeven informeren we u in onze winkel of telefonisch graag verder over de mogelijkheden en streven we aan uw wensen te voldoen.

Op Facebook (BLOEM&meer Eefde) kunt u de actuele voortgang van alle ontwikkelingen in ieder geval volgen.

U bent van harte welkom in onze winkel om met eigen ogen te aanschouwen wat er zoal te koop is. De koffie/thee staat altijd klaar.

IrmaEsther

Onze winkel kunt u dus vinden aan de
Schoolstraat 19a 7211 BA Eefde
  Tel. 0575-474778

Email:  info@bloemenmeereefde.nl

OPENINGSTIJDEN tijdelijk aangepast

Dinsdagmiddag 13.00 - 17.00

Woensdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 15.00

Zondag en Maandag gesloten