Hartelijk welkom op onze website

Beste klanten van Bloem & meer

Vanaf deze week is Bloem en meer op dinsdags gesloten!!!

Wat leven we op dit moment in een bijzonder onzekere tijd met veel onheilspellende berichten. Dit geldt voor alle mensen in de wereld en dus ook in ons eigen Eefde. Als kleine ondernemer is het hartverwarmend dat er toch mensen (volgens de geldende regels) naar de winkel komen om een bloemetje te kopen om iemand blij te maken die verplicht thuis moet zitten en mij daarmee als kleine ondernemer ook steunen. Heel hartelijk dank daarvoor! HARTVERWARMEND

Maandagavond 23 maart heeft de overheid crisisoverleg over nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus. Er wordt rekening mee gehouden dat niet essentiële winkels moeten sluiten. Uiteraard hopen we dat dit niet de waarheid wordt maar het lijkt echt heel waarschijnlijk. Voor iedereen verschrikkelijk en dus ook voor ons als kleine ondernemer. Het is ontzettend teleurstellend dat er nog veel mensen zijn die de adviezen en regels niet naleven en daarmee een risico voor zichzelf maar ook voor alle medebewoners zijn.  

In afwachting van eventuele nieuwe regels hoop ik woensdag 25 maart weer voor u klaar te staan. Ik wens iedereen veel gezondheid, warmte en liefde toe.  

Lieve bloemen groet,

Irma

Vanaf april 2019 zijn wij, Esther Holtman-Völke en Irma Leferink-Wendriks, gestart met BLOEM&meer. U kunt ons vinden aan de Schoolstraat 19a in Eefde waar u van harte welkom bent. Met genoegen laten we u kennis maken met ons assortiment en informeren we u over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

In onze winkel is tevens een mogelijkheid om stoomgoed aan te leveren. Dit verzorgen we voor stomerij wasserij Good-clean Lochem.

Tevens zijn wij een folder servicepunt van de VVV Lochem, verkoop van producten SEN & ZO en lampenkappen/kussens van Liselott en diverse artikelen van Werk Atelier

      

 

Op deze website willen we u een indruk geven van een groot deel van ons assortiment en onze activiteiten. Zoals aangegeven informeren we u in onze winkel of telefonisch graag verder over de mogelijkheden en streven we aan uw wensen te voldoen.

Op Facebook (BLOEM&meer Eefde) kunt u de actuele voortgang van alle ontwikkelingen in ieder geval volgen.

U bent van harte welkom in onze winkel om met eigen ogen te aanschouwen wat er zoal te koop is. De koffie/thee staat altijd klaar.

IrmaEsther

Onze winkel kunt u dus vinden aan de
Schoolstraat 19a 7211 BA Eefde
  Tel. 0575-474778

Email:  info@bloemenmeereefde.nl

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 9.00 - 16.00

Maandag & Zondag - Gesloten