Hartelijk welkom op de website van Bloem & meer

Beste klanten,

U kunt uiteraard ook weer bestellen via onderstaande mogelijkheden

telefonisch via nummer 0575-474778 via een PB op Facebook of E-mail info@bloemenmeereefde.nl

Lieve bloemengroet, Irma Bloem&meer Eefde

In de winkel ook meubeltjes in een nieuw verrassend jasje. Klik snel op Restyled Meubeltjes om een eerste indruk te krijgen

Zoekt u iets speciaals laat het ons dan tijdig weten. Indien u vragen heeft kunt u mij uiteraard altijd telefonisch en via de mail info@bloemenmeereefde.nl bereiken

Vanaf april 2019 zijn wij, Esther Holtman-Völke en Irma Leferink-Wendriks, gestart met BLOEM&meer. U kunt ons vinden aan de Schoolstraat 19a in Eefde waar u van harte welkom bent. Met genoegen laten we u kennis maken met ons assortiment en informeren we u over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

In onze winkel is tevens een mogelijkheid om stoomgoed aan te leveren. Dit verzorgen we voor stomerij wasserij Good-clean Lochem.

Tevens zijn wij een folder servicepunt van de VVV Lochem, verkoop van producten SEN & ZO en lampenkappen/kussens van Liselott.

      

 Op deze website willen we u een indruk geven van een groot deel van ons assortiment en onze activiteiten. Zoals aangegeven informeren we u in onze winkel of telefonisch graag verder over de mogelijkheden en streven we aan uw wensen te voldoen.

Op Facebook (BLOEM&meer Eefde) kunt u de actuele voortgang van alle ontwikkelingen in ieder geval volgen.

U bent van harte welkom in onze winkel om met eigen ogen te aanschouwen wat er zoal te koop is. De koffie/thee staat altijd klaar.

IrmaEsther

Onze winkel kunt u dus vinden aan de Schoolstraat 19a 7211BA Eefde  Tel. 0575-474778

Email:  info@bloemenmeereefde.nl

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 15.00

Zondag en Maandag gesloten